Babymoon-Savarin-051.jpg

6 redenen waarom jij nu op babymoon wil

Nog even samen genieten voordat jullie kindje straks de wereld op zijn kop zet. Echt even samen, met de volle aandacht voor elkaar. Dat is de magie van een babymoon. Maar er gaat nog veel meer moois gebeuren tijdens jullie babymoon.. Nieuwsgierig? Ontdek het hier!

Een babymoon draait echt om jullie samen. Laten we daarom afspreken: jullie bepalen, wij regelen. Willen jullie een babymoon in de natuur? Regelen we voor jullie. Ontbijt op bed? Een bad op de kamer? Een prachtige zwangerschapsfotoshoot? Vertel het ons, en wij regelen het voor jullie.

waarom op babymoon dichtbij huis  
Dit zijn sowieso de 6 redenen waarom jij nú op babymoon wil:

Echt aandacht voor elkaar

Dit is met stip de nummer één reden waarom jij nu op babymoon wil. Om nog even samen te genieten. Samen. Voordat straks jullie kleintje de wereld op zijn kop komt zetten. Tijdens een babymoon hebben jullie echt aandacht voor elkaar. Alles is voor jullie geregeld, er is aan alles gedacht. Jullie hoeven alleen maar samen te genieten.

Laat de dagelijkse beslommeringen maar even los. Werk, huishouden, die ene opmerking van je baas of schoonmoeder. Laat het maar. Zet je telefoon uit zodat jullie helemaal de aandacht hebben voor elkaar. Je hoeft niet bang te zijn dat jullie onbereikbaar zijn. Boek je bij Babymoon, dan ontvang je een reispapieren, deel deze met de thuisblijvers. Kunnen ze gewoon naar de receptie bellen als ze jullie echt nodig hebben ;-)

Tip van Babymoon: willen jullie elkaar nóg beter leren kennen? Op een speelse en liefdevolle manier? Dan is het vragenspel Vertellis Relatie Editie echt een aanrader. Veel plezier!

quality time samen tijdens babymoon

Eindeloos uitslapen en dineren

Neem deze luxe niet voor lief! Want na de geboorte van jullie baby zit uitslapen en uitgebreid dineren er (voorlopig) niet in. Dus neem het er lekker van, tijdens jullie babymoon. Bestel een uitgebreid ontbijt op bed. Blijf lekker soezen en uitbuiken tussen die zachte lakens. Zet een lekker Netflixje op. Of ga samen uitgebreid in bad. En herhaal dit eindeloos. Brunch, lunch, snacks, diner: het is jullie feestje!

Tijdens jullie babymoon kun je natuurlijk ook dineren op sterrenniveau. Verwen je zintuigen, want niet alleen je smaakpapillen komen hier aan bod. Bij onze babymoon in Schoorl dineer je in een Michel-sterrenrestaurant met uitzicht op de duinen. Bij onze babymoon in Den Haag verwennen we je met een culinair drie-gangen-diner.

uitslapen tijdens babymoon

Ga lekker de natuur in

Nog zoiets wat nu nog ongestoord kan: heerlijk wandelen of fietsen in bosrijke gebieden, bruisende steden of over eindeloze stranden. En dat gewoon lekker op jullie eigen tempo. Terrasje pakken tussendoor? Wij tippen je de leukste horecagelegenheden tijdens jullie babymoon. Een mooie wandel- of fietsroute volgen door de natuur? Ook daar helpen wij jullie bij. Laat het ons weten wat je wenst, en wij regelen het voor jullie!

Plan een fotoshoot

Hoe fantastisch om jullie romantische weekend vast te leggen op de gevoelige plaat? En ben je dan al tussen de 30 en 35 weken zwanger? Dan raden we je aan om een zwangerschapsfotoshoot te boeken! Je buik is dan prachtig rond en goed zichtbaar, en je voelt je meestal nog fit genoeg om de shoot te doen.

Die fotoshoot kunnen we op en rondom de locatie van jullie babymoon plannen. Wil je graag chique foto’s in een klassieke hotelkamer? Dan is de babymoon in Maastricht echt iets voor jullie! Liever een shoot in de buitenlucht? Ga dan voor een babymoon op Texel, in Schoorl of Bloemendaal!

Fotoshoot strand babymoon

Boek een pretecho

Hoe bijzonder om tijdens jullie babymoon kennis te maken met jullie kindje! Want tijdens een 3D-pretecho gaan jullie het gezichtje van jullie baby zien. En dit kan gewoon relaxed op jullie hotelkamer. Je krijgt dan een USB-stick mee om zo nog heel lang na te genieten van deze beelden. We raden je aan om de pretecho tussen de 16 en 30 weken te laten maken.

Pretecho hotelkamer tijdens babymoon

Bedenk jullie babynamen

Nog een reden waarom je nú op babymoon wil: een andere omgeving inspireert! Het prikkelt je creativiteit. Wie weet wat voor fantastische, te gekke, originele babynamen er opeens in je opborrelen. En maak er lekker een spel van met je partner. Speel met lettergrepen en klanken. Vertalingen. Betekenissen. En mochten jullie er niet helemaal uitkomen of juist nog meer inspiratie willen: boek je toch nog een nachtje extra.

Geïnspireerd om op babymoon te gaan? Hier vind je al onze babymoon arrangementen! Liever meteen sparren met ons? Hier neem je vrijblijvend contact met ons op. 

En mocht je nog meer inspiratie willen om jouw zwangerschap te vieren: in dit gratis e-book vind je nog 22 tips om jouw zwangerschap te vieren!

Ook interessant

zwanger naar Curacao.jpg

Ontdek Daphne's favorieten: Babymoons naar het zonnige Curaçao

Zonnebril op en de zwemkleding in de koffer, we gaan tropisch

Lees meer...
Babymoon-Carlton-151.jpg

Genieten van de parel van het zuiden: De Babymoon gids voor 's Hertogenbosch

Kun je de geur van verse Bossche Bollen al ruiken? Heb je de echo van de klokken van de Sint-Jan al in je oren

Lees meer...
baby beurzen nederland belgie.png

Complete gids 2024: Alle zwangerschaps- en babybeurzen in Nederland en België

Ben je zwanger of heb je onlangs een baby'tje mogen verwelkomen

Lees meer...

Deze website maakt gebruik van functionele en geanonimiseerde analytische cookies. Lees meer in de disclaimer.

Sluiten