Ons verhaal

Hoe Babymoon.nl is geboren

Nog even samen genieten voordat de baby er is

Alle snoezige babykleertjes gewassen? Check. De finishing touch in de babykamer aangebracht? Check. Nog even tijd voor elkaar maken? Bijna check! Bij Babymoon vind je als ouders (to be) complete arrangementen waarin luxe, ontspanning en het maken van mooie herinneringen centraal staan. Nog even samen genieten voordat de slapeloze nachten zich aantreden. 

Vind de perfecte locatie!
Compleet tot rust komen in de wellness, heerlijk culinair genieten in een restaurant met een heuse Michelin-ster of helemaal zen wandelen in de natuur? Bij ons vind je de perfecte locatie om nog even samen te ontspannen.
Ontdek de leukste Moon Experience!
De zwangerschap op een bijzondere manier vastleggen? Van een zwangerschapsshoot in de duinen tot een pretecho op de kamer. Onze Moon experiences zorgen ervoor dat jullie de mooie herinneringen die jullie maken tijdens de Babymoon voor altijd vastgelegd worden.
Sit back, relax and enjoy!
Heb je de perfecte locatie gevonden en de leukste Moon Experience uitgezocht? Yes?! Dan nemen wij het regel-stokje vanaf hier over. Een plan de campagne wordt gemaakt zodat alles van A tot Z geregeld is. Eén ding is zeker, als je boekt via Babymoon is aan alles gedacht.

Hoe het allemaal begon

“In 2015 is Babymoon.nl geboren. Het idee ontstond tijdens mijn tweede én medische zwangerschap. Daar zat ik vast aan de zorg van het ziekenhuis en kon ik letterlijk geen kant op. Ik had nog zo graag met mijn partner een reis(je) willen maken. Er even samen tussenuit voor de komst van onze tweede zoon. 

De standaard babymoon naar het buitenland was een no go; het risico was te groot. . Daarnaast zag ik in de wachtkamers andere stellen zitten die in precies hetzelfde schuitje zaten. Ik voelde en zag aan alles dat ook zij snakten naar een moment met z’n tweetjes. Even weg van alle zorgen, even geen stress of alles wel goed zou gaan. 

Toen begon het bij mij te kriebelen. Voor mensen zorgen en hen volledig in de watten leggen, vind ik zo ontzettend fijn om te doen. Dankzij mijn +13 ervaring in de reisbranche weet ik precies hoe je gasten met de mooiste reisverhalen thuis kan laten komen. Babymoon.nl is een ervaring waar luxe, ontspanning en herinneringen vooral centraal staan en dat gewoon dicht bij huis. 

Met  Babymoon.nl wil ik  alle (toekomstige) ouders een moment voor zichzelf en elkaar te gunnen. Van volledig ontzorgen tot in de watten worden gelegd  en van de mooiste plekken ontdekken tot qualitytime samen: het is zo fijn dat ik anderen blij mag maken met mijn passie voor Babymoons!” 

Liefs,

 

Daphne Bode strand

Mijn drie persoonlijke favorieten

babymoon arrangement nederland.jpg

Hotel Bleecker

Bloemendaal
Lees verder...
Babymoon-Carlton-060.jpg

Carlton Ambassador

Den Haag
Lees verder...
Zwembad babymoon Maastricht.jpg

Maison Haas Hustinx

Maastricht
Lees verder...
Ontdek alle babymoon arrangementen

Deze website maakt gebruik van functionele en geanonimiseerde analytische cookies. Lees meer in de disclaimer.

Sluiten