Babymoon-Oktober22-NineImages-222.jpg

Hoera, je wordt vader! Maar wat geef je een aanstaande vader cadeau? 7x tips!

Zo leuk: je beste vriend, broer of neef wordt vader! Dit grote nieuws wil je natuurlijk met hem vieren. Maar wat geef je een aanstaande vader cadeau? Babymoon tipt jou 7 leuke, grappige en speelse cadeautjes die je gemakkelijk online bestelt!

Hoe de aanstaande vader zich voorbereidt op het aanstormende vaderschap? Daar kun je hem in ondersteunen! Geef hem bijvoorbeeld een boek cadeau, wat de aanstaande vader echt houvast kan bieden. Of ga voor een leuk cadeautje voor in de auto, voor de baby zelf of voor de baby mom & dad, zodat ze nog even samen kunnen genieten. Laat je hieronder inspireren met cadeautips voor de aanstaande vader!

wat geef je een aanstaande vader cadeau

Het boek: Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt

In dit heerlijke boek van Kluun vind je alles wat je ooit wilde weten over de zwangerschap en baby’s. Hij vertelt je alles over tepelhoedjes, bedklossen en voedingsbeha’s. Plus hij geeft antwoord op een van de belangrijkste vragen: hoe ga je als man om met al die hormonen van de zwangere vrouw?

Bestel hier: Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt

help ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt

Het boek: Commando Papa

In dit geweldige boek lees je alles over hoe je de eerste 24 uur als aanstaande vader overleeft. Daarnaast is het ook een handboek voor de eerste drie jaar als kersverse papa. Want hoe ga je om met baby’s en peuters? Babymoon vindt dit persoonlijk een fantastische aanvulling op het bovenstaande boek. Combineer de twee om alles over jouw zwangere vrouw en je aanstaande kindje te weten te komen.

Bestel hier Commando Papa

leuk boek toekomstige papa

Het boek: Babymanagement voor mannen

Dit is het praktische handboek voor de aanstaande vader. Dit boek is ideaal voor mannen die niet van lezen houden. In dit boek wordt de man heel praktisch als ‘manager’ aangesteld, die een heel belangrijk ‘product’ gaat ontwikkelen. En denk dan aan praktische vragen als: wat kost de opvoeding? Wat zijn de beste baby-apps? Wat is de meest praktische kinderwagen? En hoe zal het vaderschap mijn leven veranderen?

Bestel hier Babymanagement voor mannen

boekentip voor aanstaande vaders

Babyrompertje met de tekst: ‘je kan het papa’

Dit rompertje is als een gebruiksaanwijzing. Met pijltjes wijst hij de aanstaande vader precies waar de armpjes, beentjes en het hoofd van de baby doorheen moeten. Extra leuk cadeau om de nerveuze aanstaande vader wat aan te moedigen. Ook leuk als kraamcadeau of als bekendmaking van de zwangerschap!

Bestel hier dit aanmoedigende rompertje

romper cadeau toekomstige papa

Baby autospiegel

Een kersverse vader krijgt geen genoeg van zijn fantastische baby. Ook niet in de auto. Geef hem deze baby autospiegel cadeau! Zo kan hij zijn kindje in de gaten houden terwijl hij op de weg let. Niet alleen geweldig om je baby te zien lachen, maar ook erg veilig voor op de weg. De babyspiegel is verstelbaar en bevestig je op de hoofdsteun van de achterbank.

Bestel hier de baby autospiegel

autospiegel baby auto

Papa energie mok

Dit is het perfecte cadeau voor nieuwe vaders die nog even moeten wennen aan het slaapgebrek, dankzij de komst van hun kleine. Deze witte mok laat het gezelschap duidelijk weten dat papa’s batterij even helemaal leeg is. Je kunt de mok in de vaatwasser en in de magnetron doen. Vergeet koudgeworden koffies en lauwe theetjes!

Bestel hier de papa energie mok

mok papa cadeautip

Dobbelsteen: wie verschoont de baby?

Hoe leuk om een aanstaande vader deze grappige dobbelsteen cadeau te doen. Maak van het minst favoriete klusje een spelletje! De dobbelsteen kent twee uitkomsten: jij verschoont de baby, of: ik verschoon de baby. Dobbelen maar! Deze dobbelsteen kun je in een jongens- en meisjesvariant scoren.

Bestel hier de leuke dobbelsteen voor jongens
Bestel hier de leuke dobbelsteen voor meisjes

dobbelsteen jij verschoont de luier

Een filmpakket voor een eigen thuisbioscoop

Ook erg leuk om een aanstaande vader (en zijn vrouw) cadeau te geven: een filmpakket voor thuis! Leuk om tijdens de zwangerschap cadeau te geven of als kraamcadeau als de baby er al is. In deze vermoeiende tijd kunnen de kersverse papa en mama gewoon lekker thuis op de bank van een spannend, ontspannend of hilarisch filmavondje genieten. De aanstaande vader kiest de film namelijk zelf uit, en bepaalt wat voor avond het gaat worden. In dit pakket vind je een filmvoucher van Pathé Thuis, cola én popcorn!

Bestel hier het filmpakket

filmpakket hoera je wordt vader

Wil je de aanstaande vader en zijn zwangere vrouw een onvergetelijk cadeau doen? Boek dan een babymoon voor ze! Deze babymoon staat helemaal in het teken van samenzijn en nog even van elkaar genieten voordat de baby komt. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze luxe babymoon met Michelinster , aan de Schoorlse duinrand. Of onze wellness babymoon boven zee, op De Pier van Scheveningen.

Hulp nodig? We denken graag met je mee! Neem hier vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 

Ook interessant

zwanger naar Curacao.jpg

Ontdek Daphne's favorieten: Babymoons naar het zonnige Curaçao

Zonnebril op en de zwemkleding in de koffer, we gaan tropisch

Lees meer...
Babymoon-Carlton-151.jpg

Genieten van de parel van het zuiden: De Babymoon gids voor 's Hertogenbosch

Kun je de geur van verse Bossche Bollen al ruiken? Heb je de echo van de klokken van de Sint-Jan al in je oren

Lees meer...
baby beurzen nederland belgie.png

Complete gids 2024: Alle zwangerschaps- en babybeurzen in Nederland en België

Ben je zwanger of heb je onlangs een baby'tje mogen verwelkomen

Lees meer...

Deze website maakt gebruik van functionele en geanonimiseerde analytische cookies. Lees meer in de disclaimer.

Sluiten