Feelou zwangerschaps en voedingsbh.png

"De Feelou Zwangerschapsbh: ultiem comfort en duurzaamheid voor elke fase van je zwangerschap en daarna"

NOOR VAN FEELOU: "VROUWEN MOETEN ZICH ALTIJD COMFORTABEL VOELEN, OOK TIJDENS DE ZWANGERSCHAP!"

Noor, oprichtster van Feelou, woont in het bruisende Rotterdam met haar man, twee kids en een derde kindje op komst. Na de geboorte van haar eerste kindje besloot zij dat het tijd was voor verandering in de wereld van zwangerschapslingerie. Lees meer over het ontstaan van Feelou®. 

"Met een bh die altijd goed voelt en past, kun jij gewoon je ding doen"

Feelou is een innovatieve startup met een missie: vrouwen onder alle omstandigheden op hun best laten voelen. Als jonge moeders vonden founders Anne en Noor het maar moeilijk te geloven dat je tijdens een zwangerschap zoveel verschillende bh’s nodig hebt.  Daarom creëerden ze de Feelou® zwangerschapsbh- en voedingsbh, een bh die zich altijd aanpast aan jouw veranderende lichaam. 

Feelou zwangerschaps- én voedingsbh


COMFORT TIJDENS EN NA DE ZWANGERSCHAP

Met de speciale sluiting vind je altijd de perfecte pasvorm. Of je nu zwanger bent, in de kraamtijd zit of daarna; deze bh past zich aan jou aan. En omdat hij ook als voedingsbh functioneert, is het de ultieme must-have voor nieuwe moeders. 

De zomerse kleur Sugar Coral. Om vrolijk van te worden!

De Feelou® zwangerschapsbh- en voedingsbh is ontworpen met oog op duurzaamheid en comfort. Gemaakt van 95% TENCEL™ Modal en 5% elastaan, profiteer je van een stof die ademend, vochtabsorberend en ongekend zacht is (zelfs na veelvuldig wassen). En met de lancering van de nieuwe zomerse kleur Sugar Coral, ziet het er allemaal nog fleuriger uit (en ideaal onder lichte kleding)!

zwangerschapsbh

SPAAR ZES BH'S UIT EN WEES MILIEUBEWUST

Een zwangerschap kan leiden tot een behoorlijke verandering in lichaamsmaten, maar met Feelou® hoef je niet steeds nieuwe bh's aan te schaffen. Dit scheelt niet alleen gedoe, maar bespaart ook geld én draagt bij aan een beter milieu. Boven­dien heeft het pro­duc­tie­pro­ces van Modal een lage­re mili­eu-impact ver­ge­le­ken met tra­di­ti­o­ne­le stof­fen, dank­zij het duur­za­me beheer van beu­ken­hout­ bron­nen en het effi­ci­ën­tere gebruik van ener­gie en water.

Ontspannen tijdens je zwangerschap 

"Echt even tijd voor elkaar nemen voor de baby komt, is zo waardevol."

Noor, al ervaren met babymoons, benadrukt de waarde ervan: "Echt even tijd voor elkaar nemen voor de baby komt, is zo waardevol." En hoewel het met elk volgend kindje lastiger wordt om weg te gaan, zijn ze van plan binnenkort te genieten van een verblijf in het Carlton Ambassador in Den Haag

“Stap comfortabel en ontspannen je zwangerschap in; dat is zoveel waard."

Als jij je goed en comfortabel voelt, voelt je kindje dat ook. Dus zorg goed voor jezelf met comfortabele zwangerschapslingerie zoals onze Feelou® bh en neem de tijd om wat rust te pakken met een babymoon. Je verdient het!”

Voor meer informatie over de Feelou® zwangerschapsbh en tips voor een comfortabele zwangerschap, bezoek de website en ga ze ook zeker volgen op Instagram. 

 

Ook interessant

zwanger naar Curacao.jpg

Ontdek Daphne's favorieten: Babymoons naar het zonnige CuraƧao

Zonnebril op en de zwemkleding in de koffer, we gaan tropisch

Lees meer...
Babymoon-Carlton-151.jpg

Genieten van de parel van het zuiden: De Babymoon gids voor 's Hertogenbosch

Kun je de geur van verse Bossche Bollen al ruiken? Heb je de echo van de klokken van de Sint-Jan al in je oren

Lees meer...
baby beurzen nederland belgie.png

Complete gids 2024: Alle zwangerschaps- en babybeurzen in Nederland en Belgiƫ

Ben je zwanger of heb je onlangs een baby'tje mogen verwelkomen

Lees meer...

Deze website maakt gebruik van functionele en geanonimiseerde analytische cookies. Lees meer in de disclaimer.

Sluiten