Een babymoon dichtbij huis.jpg

Ontdek een babymoon dichtbij huis

Waarom zou je op babymoon dichtbij huis gaan? Oh, legio aan redenen! Daar hebben we iets meer voor nodig dan alleen zo’n kort introotje. Dit zijn 6 redenen waarom Babymoon babymoons dichtbij huis organiseert. En waarom jij daar extra van geniet.

 Bij reizen denk je misschien aan palmbomen, een flinke berg zon en food marktjes vol onbekende, geurende gerechten. Maar nu je zwanger bent heb je misschien iets meer behoefte aan comfort. En kun je gewoon aan de kok vragen of hij ook sushi zonder rauwe vis kan maken, zonder dat je met je vertaalgids of -app staat te stuntelen in een vreemde taal.

Nee, zonder gekheid. Ik (Daphne Bode, founder van Babymoon) heb zelf een medische zwangerschap meegemaakt, en ik had echt nog graag met mijn partner willen reizen. Maar ik durfde het niet aan. En daar is mijn idee voor Babymoon geboren, want ik wil dat ieder zwanger koppel nog even samen kan genieten - voordat de baby zich dadelijk aandient.

Dat is de eerste reden ;-). Hieronder vind je nog 6 andere redenen waarom een babymoon dichtbij huis vanaf nu jouw ideale reis is.

waarom een babymoon dichtbij huis

Je hoeft niet ver te reizen (of te vliegen)

Een lange reis tijdens je zwangerschap kan echt wel pittig zijn. Veel wachten, oncomfortabele houdingen en niet altijd meteen een toilet bij de hand. Ook vliegreizen zullen niet meer zijn wat je gewend bent. Later in de zwangerschap (zo rond de 32 weken) mag je ook niet meer vliegen. Hoe fijn dat je dan nog wel op een babymoon dichtbij huis kunt! Hup, lekker die auto in. En binnen 1 uur (maximaal 2) ben je op bestemming. Hoe fijn.

niet ver reizen babymoon

Nederland heeft ontzettend veel te bieden

Je hoeft niet bang te zijn dat je je gaat vervelen in Nederland. Want Nederland heeft zoveel meer te bieden dan je denkt! Sowieso ben je even in een heel andere omgeving, en dat geeft je veel rust en een berg inspiratie.

Wat dacht je van de Nederlandse stranden? Bruisend in Scheveningen of sereen in Schoorl?  Of wat dacht je van de meest adembenemende natuurgebieden als de Kennemerduinen, Texelse vergezichten of de Loosdrechtse plassen (de watertuin van Nederland)?

Naast die prachtige natuur kun je ook helemaal los in gezellige steden als Maastricht, Den Haag en Bloemendaal. En wat dacht je van waanzinnig mooie hotels met hoge plafonds, sierlijsten, Freshbeds, Michelin-sterrenrestaurants en wellness?wellness babymoon

Je bent dichtbij medische voorzieningen

Mocht jij ook een medische zwangerschap hebben, de medische voorzieningen nodig hebben of het gewoon een fijn idee vinden: je bent dus dichtbij. Dichtbij ziekenhuizen én dichtbij huis.

Je hebt geen taalbarrière

Herinneren we de scène van hierboven nog, met je vertaalgids in een vreemd land? Hartstikke vet avontuur, maar not so much als je zwanger bent. Je wil gewoon comfortabel en met zekerheid over jouw wensen en voorkeuren kunnen praten. Of gewoon een gezellig praatje in het restaurant, de receptie of met andere gasten maken.

Inchecken babymoon Nederland

Je kent het eten

Weer die scène van hierboven, hè. Geurende eetstalletjes met vreemde producten zijn misschien niet helemaal je wens tijdens je zwangerschap. Alleen die geuren al.. Natuurlijk kun je in Nederland ook genoeg vreemde food markets induiken, maar je kunt hier ook gewoon je vertrouwde maaltijden bestellen. En niet geheel onbelangrijk: je favoriete zwangerschapssnack is overal verkrijgbaar. Die kan zelfs op de hotelkamer voor jou klaarliggen.

dineren tijdens babymoon

Je kunt je vrije dagen bewaren

Mocht je nu nog niet overtuigd zijn van een babymoon in Nederland, dan hebben we nog een klapper voor je: voor een babymoon in Nederland hoef je niet per se je vrije dagen in te leveren. Want een babymoon in Nederland is al vanaf 1 nacht mogelijk! Vertrek op zaterdag en kom zondag weer thuis. Of maak er 2 nachtjes van: vertrek op vrijdag(avond) en kom zondag weer thuis. Toch wel fijn, zo dichtbij huis.

Ben je nieuwsgierig naar onze babymoons? Die vind je hier. Heb je hulp nodig of wil je graag een babymoon cadeau doen? Neem dan hier vrijblijvend contact met ons op.

Ook interessant

Feelou zwangerschaps en voedingsbh.png

"De Feelou Zwangerschapsbh: ultiem comfort en duurzaamheid voor elke fase van je zwangerschap en daarna"

Noor, oprichtster van Feelou, woont in het bruisende Rotterdam met haar man, twee kids en een derde kindje op komst

Lees meer...
zwanger naar Curacao.jpg

Ontdek Daphne's favorieten: Babymoons naar het zonnige CuraƧao

Zonnebril op en de zwemkleding in de koffer, we gaan tropisch

Lees meer...
Babymoon-Carlton-151.jpg

Genieten van de parel van het zuiden: De Babymoon gids voor 's Hertogenbosch

Kun je de geur van verse Bossche Bollen al ruiken? Heb je de echo van de klokken van de Sint-Jan al in je oren

Lees meer...

Deze website maakt gebruik van functionele en geanonimiseerde analytische cookies. Lees meer in de disclaimer.

Sluiten