Babymoon-Oktober22-NineImages-196.jpg

Dit zijn 7x de leukste zwangerschapsaankondigingen

Hoera, je bent zwanger! Gefeliciteerd. Tijd om dit fantastische nieuws op een waanzinnige manier te onthullen aan jouw geliefden. Babymoon tipt jou 7x de allerleukste zwangerschapsaankondigingen. Laat je inspireren!

Zo leuk dat jij jouw geliefden gaat verrassen met dit heugelijke zwangerschapsnieuws. Wij hebben de allerleukste zwangerschapsaankondigingen voor jou verzameld. Van spannende kraskaarten tot lieve rompertjes, picknickkleden en sokjes. Let’s go!

tips om zwangerschap aan te kondigen

Zeg het met een picknick(kleed)

Hoe leuk om jouw vriendin, moeder of zus mee te nemen naar een knusse picknick. En daar op een prachtige plek strijk jij het picknickkleed neer.. Verrassing! Je wordt tante! Zorg dat je een lekkere mocktail (hier vind je de allerlekkerste mocktail recepten mee hebt, zodat jullie het heugelijke nieuws meteen kunnen vieren. Ook leuk: pak het picknickkleed prachtig in en geef het als cadeau!

Hier bestel je dit prachtige picknickkleed

hoe kondig ik mijn zwangerschap leuk aan

Zeg het met sokjes

Hoe leuk om jouw ouders te verrassen met dit elegant vormgegeven doosje. Wat zou er toch inzitten? Zijn het sierraden? Is het een autosleutel? Nee, het is een nóg waardevoller cadeau. De sokjes van jullie prachtige kleinkind op komst! Je kunt kiezen uit tijgersokjes, pandasokjes of berensokjes. Hoe schattig! Maken ze het doosje open, dan staat er ook nog eens sierlijk geschreven: jullie worden opa en oma! Hoera!

➵ Deze superleuke onthullingsbox bestel je hier

sokjes om zwangerschap aan te kondigen

Zeg het met een rebus

Hoe leuk om jouw geliefden het heugelijke nieuws bij elkaar te laten puzzelen. Geef ze bijvoorbeeld deze mok cadeau, waarop een rebus staat! Je kunt hem bestellen voor je zus (ik word tante!), je broer (ik word oom!), je moeder (ik word oma!) of je vader (ik word opa!).

Bestel hier jouw zwangerschapsonthulling mok

mok om zwangerschap aan te kondigen

Zeg het met een kaart

En natuurlijk niet zomaar een kaart. Maar een prachtige kaart met de echo van jouw baby erin! Op deze schattige onthullingskaart staat de tekst: someone wants to say hello. Doe je de kaart open, dan vindt jouw geliefde daar de echo! Hoeraaa!

Bestel hier deze superleuke onthullingskaart

kraskaart om zwangerschap bekend te maken

Vertel jouw partner dat je zwanger bent met dit schattige rompertje

Hoe ontzettend leuk om jouw partner te verrassen met dit grappige rompertje. Je kan het papa, prijkt er op het rompertje. De pijlen geven precies aan waar de armpjes, de beentjes en het hoofdje doorheen moeten ;-)

Hier bestel je dit grappige rompertje voor jouw partner

zwangerschap aan partner bekendmaken

 

Vertel het met kraskaarten

Ik moet je iets vertellen.. De kraskaart maakt het spannend! Laat jouw geliefden het gouden hartje op de kaart openkrassen en jouw zwangerschapsonthulling komt tevoorschijn: ik ben zwanger! Vergeet niet om te filmen ;-) Je kunt deze onthulling een aantal keer herhalen, want er zitten 20 kraskaarten in een pakket. Feest!

Scoor hier die superleuke kraskaarten

zwangerschap bekendmaken met kraskaart

Zeg het met posters

Wil je jouw zwangerschap in één keer groots aankondigen? Dan kun je er ook voor kiezen om het te vieren met posters! Bestel een prachtige wandposter, hang ‘m op in je woonkamer en organiseer een mocktail-borrel (die lekkere mocktail-recepten vind je hier), lunch of dinerparty. Je kunt de poster bedekken en ‘m op een speciaal moment onthullen. Of hoppa, gelijk bij binnenkomst jouw geliefden verrassen met het heugelijke nieuws!

Zo’n prachtige wandposter bestel je hier

poster bekendmaken zwangerschap

Waar je jouw geliefden (en jezelf!) nog meer mee kunt verrassen? Met een compleet verzorgd babymoon arrangement! Geef een babymoon cadeau aan jezelf, je zwangere zus, vriendin of moeder. En wil je graag zélf een babymoon cadeau krijgen? Misschien helpt onze deurhanger met hints geven aan jouw partner ;-) Vraag hier gratis de deurhanger aan!

Ook interessant

zwanger naar Curacao.jpg

Ontdek Daphne's favorieten: Babymoons naar het zonnige Curaçao

Zonnebril op en de zwemkleding in de koffer, we gaan tropisch

Lees meer...
Babymoon-Carlton-151.jpg

Genieten van de parel van het zuiden: De Babymoon gids voor 's Hertogenbosch

Kun je de geur van verse Bossche Bollen al ruiken? Heb je de echo van de klokken van de Sint-Jan al in je oren

Lees meer...
baby beurzen nederland belgie.png

Complete gids 2024: Alle zwangerschaps- en babybeurzen in Nederland en België

Ben je zwanger of heb je onlangs een baby'tje mogen verwelkomen

Lees meer...

Deze website maakt gebruik van functionele en geanonimiseerde analytische cookies. Lees meer in de disclaimer.

Sluiten