Daphne's column - website.png

Daphne's column - februari

Het is feest!

Naast deze eerste column, die begin februari verschijnt, is onze zoon 8 jaar geworden deze maand. Dit betekent ook dat 8 jaar geleden het idee ontstond voor Babymoon. Toen eigenaar van een eigen reisbureau en nu een prachtig platform en een geweldig team rijker! Deze maand sta ik dus extra stil bij alle ontwikkelingen de afgelopen jaren maar kijk ik ook uit naar alle nieuwe ontwikkelingen. Nieuwe samenwerkingen, het automatiseren van het boekingsproces op de website en natuurlijk de vele babymoons die wij mogen organiseren. Alles wat ik doe staat in het teken van jou, als ouder (to be): van makkelijker boeken op de site tot je inspireren voor jouw volgende reis op social media.

Stilstaan ken ik niet šŸ˜‰Daarom is het nodig dat ik geweldige mensen om mij heen heb die al mijn ideeën uitwerken tot een concreet plan. Dit jaar konden we ook niet beter starten dan met een compleet nieuwe social media strategie. Karin kwam o.a. met het idee om een column te schrijven zodat jij als volger meegenomen wordt in alle leuke ontwikkelingen. Dus bij deze, mijn eerste column!

Heel spannend, maar ik vind het erg leuk om je mee te nemen in “mijn reis en missie”. Ik vind namelijk dat ontspanning de standaard moet zijn. Niet een “moetje” wanneer het eigenlijk al te laat is. Goed voor jezelf zorgen betekent dat je ook goed voor je (ongeboren) kindje zorgt. Zoals Chantal van Zalig Zwanger eerder tegen mij zei: ““Een ontspannen moeder betekent een ontspannen baby!”

Blijf Babymoon volgen voor veel inspiratie gedurende deze 9 maanden reis! Want dat is wat het is - een reis van 9 maanden - een avontuur, iets wat je misschien maar één keer mee maakt. En hoe fijn is het als je op één platform alles kunt vinden wat JIJ nodig hebt? Kunt ‘shoppen’ voor inspiratie, luxe en ontspanning. Heb je vragen of loop je ergens tegenaan? Voel je vrij een DM te sturen op Instagram of te mailen naar contact@babymoon.nl. Wie weet spreek ik je snel! Liefs, Daphne

Ook interessant

Feelou zwangerschaps en voedingsbh.png

"De Feelou Zwangerschapsbh: ultiem comfort en duurzaamheid voor elke fase van je zwangerschap en daarna"

Noor, oprichtster van Feelou, woont in het bruisende Rotterdam met haar man, twee kids en een derde kindje op komst

Lees meer...
zwanger naar Curacao.jpg

Ontdek Daphne's favorieten: Babymoons naar het zonnige CuraƧao

Zonnebril op en de zwemkleding in de koffer, we gaan tropisch

Lees meer...
Babymoon-Carlton-151.jpg

Genieten van de parel van het zuiden: De Babymoon gids voor 's Hertogenbosch

Kun je de geur van verse Bossche Bollen al ruiken? Heb je de echo van de klokken van de Sint-Jan al in je oren

Lees meer...

Deze website maakt gebruik van functionele en geanonimiseerde analytische cookies. Lees meer in de disclaimer.

Sluiten