10 boekentips voor tijdens de zwangerschap.png

10x de leukste zwangerschapsboeken om te lezen, cadeau te doen of mee te nemen op babymoon

Van onzekere huilbuien (‘wat ben ik aan het doén?!’) naar zelfverzekerd op de leeuwenrots staan. Welkom in de zee der zwangerschappen. Ook een zee die jou overspoelt met informatie. Doe dit, doe dat! Pff. Babymoon zocht de 10 leukste zwangerschapsboeken voor jou uit, zodat jij het lekker helemaal zelf kunt bepalen.

En dit zijn de 10 leukste zwangerschapsboeken - volgens ons, dan. Te gekke boeken om te lezen, cadeau te doen of mee te nemen op babymoon. Deze boeken zullen je bergen met vertrouwen, kennis en motivatie geven. Van mentale breakdowns tot lekkere craving-recepten. En van zelfzorg tot bevalling. Ontdek hier de leukste zwangerschapsboeken in willekeurige volgorde:

Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt | Kluun

Hoe leuk om jouw partner met dit boek te verrassen. Als aanstaande vader zal hij vast ook veel vraagtekens hebben. In dit boek leest hij alles wat hij ooit over de zwangerschap en baby’s wilde weten, in begrijpelijke mannentaal. Zoals hoe hij met jouw mood swings (a.k.a. hormonen) kan omgaan, en met jouw weeën. En: hij leert how to Impress Your Wife ;-). Bestel ‘m hier!

Zwangerschapsboek Kluun

Mama’en | Nina Pierson

Hèt boek voor de vrouw die moeder wordt. In dit boek sta jij, die mama wordt, helemaal centraal. Je leest hoe je voor jezelf zorgt tijdens de zwangerschap, geboorte en kraamtijd. En dit boek helpt je standvastiger te voelen en op jezelf te vertrouwen, in een fase waarin veel verandert. Laat je goed informeren, durf te vertrouwen en zorg goed voor jezelf. Bestel ‘m hier!

Mama'en Nina Pierson

Oh Baby! - De allerlekkerste gerechten| Denise Kortlever

Hier vind je de allerlekkerste gerechten tijdens jouw zwangerschap. Ontdek hoe jij tijdens de zwangerschap (en nog heel lang daarna) gevarieerd, makkelijk, gezond en vooral waanzinnig lekker kunt blijven eten. Van snelle maaltijdsalades tot heerlijke triple chocolate cookies - voor je zwangere cravings. Maar ook lichte powermeals voor als je last hebt van misselijkheid! En (ook heel fijn): zwangerschapsproof sushi. Bestel ‘m hier!

Oh Baby! Denise Kortlever

Mama worden | Bernard Spitz

Een verzamelboek vol vertrouwen, geschreven door experts die praten over zwanger worden, zwangerschap, geboorte en kraamtijd. Met goede vragen als: hoe bereid je je voor op een leven met kinderen? Wat te doen bij onzekerheden tijdens de zwangerschap? Welke basics moet je weten over de kraamtijd? Na het lezen van dit boek twijfel jij niet meer aan jezelf en heb je een berg zelfvertrouwen gewonnen. Bestel ‘m hier!

Mama worden | Bernard Spitz

GROOTS - Zwanger, bevallen en moeder zijn | Marly van Leijsen

Alles wat je nodig hebt voor een bekrachtigende bevalling, zit in jou. In dit boek vind je alle ingrediënten voor jouw bevalling: innerlijke rust, kracht en wijsheid. Lekker fris geschreven. Met een berg uitdagingen die je alvast kunt overwinnen om jouw bevalling zo zelfverzekerd mogelijk tegemoet te treden. We waarschuwen alvast: na het lezen van dit boek krijg je (bijna) zin om te bevallen! Bestel ‘m hier!

GROOTS - zwanger, bevallen en moeder zijn

Fit en gezond tijdens en na je zwangerschap | Jennifer Cnops

Jouw gezondheid als mama speelt een cruciale rol in de gezondheid van jouw baby. In dit boek ontdek je hoe je veilig sport tijdens je zwangerschap. En welke voeding de ontwikkeling van jouw baby ondersteunt. En: wat je tijdens de borstvoeding het beste kunt eten. Hier vind je lekkere receptjes en haalbare work-outs. Bestel ‘m hier!

FIT EN GEZOND TIJDENS EN NA JE ZWANGERSCHAP | JENNIFER CNOPS

Oei, ik Groei! - Het zwangerschaps handboek | Xaviera Plooij

Dit is het complete handboek wat jou alles vertelt over conceptie, zwangerschap en bevalling. Meer dan 70 experts werkten mee aan dit boek! Van gynaecoloog, verloskundige en bekkentherapeut tot kinderwenscoach, lactatiekundige en osteopaat. In deze bundel vind je alle kennis die er is over zwangerschap, zodat je goed geïnformeerd je eigen keuzes kunt maken. Lekker genieten van die zwangerschap! Bestel ‘m hier!

Oei, ik groei! - Hét zwangerschapshandboek

Wat zit er in je buik, mama? | S. Lloyd

Superleuk boekje voor kindjes! Te gek om cadeau te geven aan een kindje dat er een broertje of zusje bij krijgt. Via een hartverwarmend en grappig rijmverhaal maakt dit boekje de zwangerschap duidelijk:

Er zit iets in mama's buik, maar ik weet niet wat het is
Is het een chimpansee, is het een paard
of is het misschien een inktvis’

Bestel ‘m hier!

Wat zit er in je buik, mama?

Sorry dat ik je wakker bel | Marlies Koers

Hoe interessant om een zwangerschap door de ogen van een verloskundige te zien. En heel fijn dat het lekker van deze tijd is. Want wat te doen als de vader in spe corona blijkt te hebben? En hoe om te gaan met de corona-babyboom op de praktijk? Verkneukel je aan deze grappige en pure verhalen van een verloskundige. Bestel ‘m hier!

SORRY DAT IK JE WAKKER BEL | MARLIES KOERS

Het Negen Maanden Invulboek | Eva Reinders

Hoe leuk: een invulboek om tijdens jouw zwangerschap bij te houden! Dit boek staat vol met planners, lijstjes, handige informatie en ruimte voor foto’s en eigen ervaringen. Wat een bijzonder en uniek boek zul jij na negen maanden hebben :) Erg leuk ook om dit boek cadeau te doen! Bestel ‘m hier!

Het Negen Maanden Invulboek | Eva Reinders

Heb je zin om een van deze boeken tijdens jouw babymoon te lezen? Hier vind je al onze babymoon arrangementen! Een babymoon cadeau doen? Neem hier vrijblijvend contact met ons op.

Disclaimer: dit blog bevat affiliatie links. Dat betekent dat wij een leuke commissie krijgen als jullie iets via die link boeken. Dat kost jullie niets extra. Dit zijn al onze persoonlijke aanraders en is geen reclame.

 

Ook interessant

Feelou zwangerschaps en voedingsbh.png

"De Feelou Zwangerschapsbh: ultiem comfort en duurzaamheid voor elke fase van je zwangerschap en daarna"

Noor, oprichtster van Feelou, woont in het bruisende Rotterdam met haar man, twee kids en een derde kindje op komst

Lees meer...
zwanger naar Curacao.jpg

Ontdek Daphne's favorieten: Babymoons naar het zonnige CuraƧao

Zonnebril op en de zwemkleding in de koffer, we gaan tropisch

Lees meer...
Babymoon-Carlton-151.jpg

Genieten van de parel van het zuiden: De Babymoon gids voor 's Hertogenbosch

Kun je de geur van verse Bossche Bollen al ruiken? Heb je de echo van de klokken van de Sint-Jan al in je oren

Lees meer...

Deze website maakt gebruik van functionele en geanonimiseerde analytische cookies. Lees meer in de disclaimer.

Sluiten