Babymoon-Oktober22-NineImages-127.jpg

Zet de toekomstige papa in het zonnetje: Vaderdag 2023 cadeau ideeën!

Vaderdag 2023 komt eraan! Terwijl moeders in spé vaak genieten van alle aandacht tijdens de zwangerschap, mogen we de aanstaande papa's zeker niet vergeten. Op zondag 18 juni is het tijd om die toekomstige vaders eens goed in het zonnetje te zetten. Ben je op zoek naar cadeautips voor vaderdag? Geen zorgen - Babymoon deelt in dit blogartikel al haar favoriete ideeën om de aanstaande papa een onvergetelijke dag te bezorgen! (En voor de Belgen onder ons: Vaderdag in België is op 11 juni 2023!)

Dé ONLINE TRAINING VOOR AANSTAANDE VADERS

De belangrijkste rol in het leven van een man wordt vaak pas duidelijk wanneer hij vader wordt. Dus waarom hem niet goed voorbereiden met een online training speciaal voor toekomstige papa's? Ontdek hier deze leuke en uitgebreide cursus waar hij alles leert wat hij moet weten om de beste papa te zijn in de race naar de baby!

DE VADERBOX VAN VADERBOKS

Waar moeders babyshowers hebben, verdienen toekomstige vaders ook wat extra aandacht en verwennerij. Schenk hem een vaderbox. Dit toffe cadeaupakket zit vol leuke en handige items, speciaal geselecteerd voor de kersverse of aanstaande papa. Wedden dat hij met deze "babyshower in een doos" helemaal blij zal zijn?

cadeaupakket voor (aanstaande) papa's

geef EEN FOTOSHOOT cadeau 

Vastleggen hoe een gezin groeit en verandert is zo belangrijk. Boek een gezellige fotoshoot voor de aanstaande papa (en mama + misschien zelfs een paar trotse broers en zussen). Zo creëer je samen onvergetelijke herinneringen en ontvang je prachtige foto's om op de babykamer of in de woonkamer te hangen! Check hier onze Moon Partners

fotoshoot cadeau zwanger

Geef een nachtje weg cadeau 

Voordat de storm van slapeloze nachten, luiers verschonen en flesjes geven losbarst, is het heerlijk om er even tussenuit te gaan met z'n tweeën. Boek een romantische en ontspannende babymoon dichtbij huis, zodat jullie écht kunnen genieten van deze bijzondere tijd samen. Klik hier om onze complete arrangementen te boeken. Geef tijdens het boekingsproces aan dat het een verrassing is en wij sturen wat leuks op per post! 

wellness babymoon nederland

Liever een klein cadeautje? Geen probleem! Deze ideeën doen het ook goed 

Met deze vrolijke, grappige en originele cadeau ideeën voor Vaderdag 2023 zul je zeker scoren bij de (toekomstige) papa in jouw leven. Laat hem merken dat hij nu al een fantastische vader is, en hij kan alleen maar groeien in zijn nieuwe rol!

EEN AVONDJE FILM KIJKEN OP DE BANK

Soms is de beste Vaderdag simpelweg een gezellig avondje op de bank met je favoriete films en snacks. Check dit leuke filmpakket voor een complete thuisbioscoop ervaring.

bioscoop vaderdag

EEN "BEST DAD" MOK

Laat hem shinen met trots elke ochtend tijdens zijn kopje koffie met deze "Best Dad" mok. Een lief gebaar én praktisch cadeau in één!

DE PARKEERKAART VOOR (BIJNA) VADERS

Geef hem deze grappige parkeerkaart voor aanstaande vaders. Een handig en klein cadeau met een knipoog waar hij zeker om zal moeten lachen!

 

Op zoek naar nog meer tips? Bekijk ons blog artikel met nog meer tips voor het vinden van het perfecte cadeau voor aanstaande vaders. Fijne vaderdag! 

Ook interessant

Tips kraamcadeau.jpg

Ontdek Duurzaam Plezier: De Leukste Kraamcadeaus voor Kinderen

Het verwelkomen van een nieuw leven in de wereld is altijd een bijzondere gebeurtenis

Lees meer...
babymoon in bloemendaal.png

Ontdek Nederland door de ogen van Jennifer: babymoons, restaurants & babyshoppen

"Een droom die werkelijkheid is geworden" zo omschrijft ze haar zwangerschap

Lees meer...
Zomervakantie 2023 - website.png

Daphne's column - zomervakantie 2023

En ja hoor, de pindakaas heeft natuurlijk een plek in de koffer gekregen

Lees meer...

Deze website maakt gebruik van functionele en geanonimiseerde analytische cookies. Lees meer in de disclaimer.

Sluiten