Word jij onze nieuwe Moon Partner?

Babymoon.nl is het platform binnen de Benelux waar (newbie) ouders nog voor de geboorte van hun kindje terecht kunnen voor luxe getaways, relaxte ervaringen en blijvende herinneringen. 

Wij bieden complete arrangementen aan, zodat onze gasten nog even van elkaar kunnen genieten voordat de baby geboren wordt. Unieke ervaringen op exclusieve locaties waar luxe en verbinding hand in hand gaan. Samen met onze Moon Partners maken wij een babymoon om nooit te vergeten. Hoe wij dat doen, dat lees je hieronder. 

Waarom een Moon Partner worden? 

Babymoon.nl is sinds kort live en onze huidige arrangementen vliegen als warme broodjes over de toonbank. Elke enthousiaste review tovert een grote glimlach op onze gezichten. Wij zijn een snelgroeiend bedrijf, staan op nummer #1 in Google en met een alsmaar toenemend bereik kan jij als Moon Partner onderdeel worden van ons succes. 

Wij willen onze gasten de beste ervaring geven en daar hoort het vastleggen van deze bijzondere periode - de zwangerschap -  zeker bij. Ook onze gasten geven aan dat juist de Moon Experiences tijdens hun verblijf enorm waardevol zijn. De vraag van onze gasten is groots en juist daarom zijn wij op zoek naar nieuwe Moon Partners. 

Ben jij die pro in zwangerschapsfotografie? Geef jij een leuke en leerzame zwangerschapscursus? Of draai jij jouw hand niet om voor het maken van een mooi zwangerschapsbeeld? Als jij een toffe expertise hebt waarmee jij een zwangerschap op een creatieve manier kan vastleggen of als jij op een andere manier onze Babymoon arrangementen weet te verrijken, dan zijn wij op zoek naar jou!

Check hieronder what’s in it for you ;) 

Wij leveren de ouders (to be) aan; jij biedt ze een fantastische zwangerschapservaring.

Tijdens het boeken van een babymoon-arrangement, krijgen de ouders (to be) de mogelijkheid om extra Moon Experiences toe te voegen aan hun boeking. De Moon Experiences zullen ook los van een babymoon - via een aparte pagina - te boeken zijn. Zie het als een booking.com, maar dan speciaal ontwikkeld voor zwangeren en hun partners.

Daarnaast lanceren wij binnenkort de Seizoensmoons; speciaal ontworpen weekend-retreats waar een x-aantal stellen op een geweldige locatie mooie herinneringen gaat maken door te genieten van luxe, ontspanning en van elkaar. Elk seizoen bieden wij een speciaal ontworpen Babymoon-arrangement aan, inclusief meerdere Moon Experiences. Hiervoor werken wij per regio samen met vaste Moon Partners. 

Waarom is het interessant om een Moon Partner te worden? Naast het feit dat onze gasten gemakkelijk jouw ervaring kunnen boeken, zorgen wij ook voor meer zichtbaarheid.
Zo worden as we speak onze Moon Guides ontwikkeld waarin wij de leukste Moon Experiences benoemen. Dit betekent dat ook jouw bedrijf vermeld kan worden in bijvoorbeeld een leuk interview of blog.

Moon Partner in een notendop

Graag beschrijven wij hieronder in drie duidelijke bulletpoints waarom het een goed idee is om een Moon Partner te worden :) 

  • Jouw bedrijf/aanbod wordt gefeatured op de Moon Experience pagina én onze socialmedia-kanalen;
  • Onze gasten kunnen jouw product/dienst toevoegen aan hun babymoon-arrangement en/of los boeken;
  • Vermelding in de digitale Moon Guide van jouw regio.

Omdat we starten met een pilot, zijn wij op zoek naar 20 nieuwe Moon Partners. Speciaal voor de early adopters ;) hebben wij een interessant aanbod. De eerste 6 maanden betaal je niks noppes nada en - als de samenwerking uiteraard bevalt - werken wij vervolgens met een maandelijks abonnement van €29,95 + commissie na verkoop van een Moon Experience.

Deze website maakt gebruik van functionele en geanonimiseerde analytische cookies. Lees meer in de disclaimer.

Sluiten